Verhuur

Draaghoek verhuurt zowel draagdoeken, draagzakken als een opblaasbare baarkruk.

Wil je een doek of draagzak uitproberen? Dan is het huren ervan een goede optie.

Je vindt hiernaast de lijst van draagdoeken, draagzakken en accessoires die te huur zijn.
Huren gaat in overleg via het contactformulier op de website en is voor minstens één week en maximaal vier weken. De kosten zijn € 7,50 per week of € 12,50 per twee weken. Daarbij komt een borg van € 50,- .

Als de draagdoek/draagzak in goede staat bij ons terug is, storten we binnen één week de borg terug. Mocht je binnen één maand na het huren nog besluiten bij Draaghoek een draagdoek of draagzak aan te schaffen, brengen we de huurprijs daarop in mindering als korting en krijg je dat bedrag terug gestort. Geef dat aan in de opmerkingen bij je bestelling!

Het product dat je huurt kan worden opgehaald en teruggebracht bij Draaghoek of worden verstuurd (verzendkosten van €6.95 voor huurder).

 

Wil je een opblaasbare baarkruk huren voor de periode rondom je bevalling? 

De CUB is een comfortabele baarkruk die je gemakkelijk en snel opblaast met bijgeleverd electrisch pompje. De CUB is gemakkelijk schoon te maken, stabiel, in hoogte te verstellen en zowel voor het opvangen van weeen te gebruiken als tijdens de persfase. 

Huren gaat in overleg via het contactformulier op de website en is voor de huurperiode van 5 weken. Drie weken voor je uitgerekende datum tot twee erna. De kosten zijn totaal 40 euro. De borg bedraagt 50 euro. Eerder retourneren geeft geen recht op teruggave huurkosten. 

Je ontvangt een uitgebreide handleiding met tips hoe de CUB te gebruiken. Je kunt deze voor een thuisbevalling, als in een kraamhotel gebruiken.