Consult

Wil je je zelfverzekerd voelen met de draagzak of draagdoek en je kindje? Dan is het raadzaam om een consult te boeken.

 

Een consult beantwoordt al je vragen over dragen. Je leert stap voor stap om een doek op ergonomische wijze te knopen. Je ontdekt hoe je zorgt dat je kindje zo comfortabel mogelijk zit en goed ondersteunt is. Doordat je tijdens het consult directe aanwijzingen krijgt, weet je meteen of je het goed doet of hoe het beter kan. Een consult is pas klaar als je je comfortabel voelt met het knopen van de doek met een verzwaarde draagpop en je met je eigen kindje geoefend hebt. Doordat je meteen zelfverzekerd voelt, zul je ook makkelijker je doek meenemen en op andere plaatsen dan thuis gaan knopen.

 

Alle consulten worden gedaan met speciaal ontworpen draagpoppen die het gewicht en verhoudingen van je kindje weergeven.

 

Kies het consult dat bij je wensen past!

Twijfel je over een draagdoek of een draagzak, ga dan voor het uitgebreide consult, dan kun je alle dragers uit het assortiment passen en een doek aanpassen met een verzwaarde draagpop. Zo voel je vanzelf of een draagdoek of draagzak meer bij jou en je kindje past.

 

Zwanger? Of kraamkado?

Ben je zwanger of wil je iemand die zwanger is een cadeau geven? Dan hebben we het speciale, uitgebreide zwangerconsult voor je! Een tweedelig consult waarbij de eerste afspraak tijdens de zwangerschap plaatsvindt, de tweede na de bevalling. Zo kun je vooraf voorbereid zijn, combineren met het persoonlijke afstellen van de draagzak of knopen van de draagdoek. Een cadeaubon is ook verkrijgbaar voor een zelf te bepalen bedrag. De cadeaubon wordt kosteloos verzonden en feestelijk verpakt. Zo geef je altijd een passend kado!

 

Locatie:

Omdat je het meest ontspannen bent in je eigen omgeving, kom ik voor het consult graag bij je thuis. De tarieven zijn geldig binnen een straal van 20 km rond onze locatie in Tilburg (NL), daarbuiten berekenen we reiskostenvergoeding van €0.21 p/km.

Het is handig om tijdens het consult extra handen beschikbaar te hebben, zodat iemand je kleintje kan vasthouden terwijl je je concentreert op het knopen.

 

Duur, kosten en betaling:

Voor alle consulten staat een gemiddelde tijd aangegeven. Meestal past het consult binnen de tijd. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan zal ik dat op tijd aangeven en reken ik €22,50 per extra half uur. Of we plannen een vervolgafspraak.

Een consult wordt altijd achteraf per bankbetaling voldaan. Na het consult ontvang je per mail de factuur of een betaalverzoek. Er wordt dus niet contant betaald.

Wil je na het consult iets uit onze webshop kopen? Dan krijg je 10% consultkorting op je eerste aankoop.

Consult boeken?

Zit er een consult bij dat je aanspreekt, heb je nog een vraag of wil je een consult vastleggen, neem gerust contact met me op via het contactformulier, mail naar info@draaghoek.nl of stuur een berichtje naar 06-41066788. We doen onze uiterste best om je vraag of bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. We werken met moeders, dus we vragen je begrip als een uitgebreider antwoord even op zich laat wachten.

 
 
 

CONSULT 'RINGSLING'

Introductie over het dragen en het aanleren van het gebruik van de ringsling met behulp van een pop. Zodra je de techniek met de ringsling onder de knie hebt, oefenen we pas met je eigen kindje.

€ 33,75  en je ontvangt ook nog eens 10% consultkorting op je eerste aankoop uit onze webshop!

duur: ± 45 minuten (voor 1 persoon) (voor een tweede persoon, die mee wil passen, is er meer tijd nodig, reken op een kwartier extra a 11,25 euro)

 

PASCONSULT DRAAGZAKKEN

Alle aanwezige draagzakken kun je passen tijdens dit consult om zo een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Het is erg persoonlijk wat je prettig vindt en daarom helpt dit zeker om een goede keuze te maken. We passen met behulp van een pop. Heb je je favoriet uitgekozen? Dan passen we pas met je eigen kindje.

€ 45,- en je ontvangt ook nog eens 10% consultkorting op je eerste aankoop uit onze webshop!

duur: ± 1 uur (voor 1 persoon bij je thuis)(voor een tweede persoon, die mee wil passen, is er meer tijd nodig, reken op een half uur extra a 22,50 euro)

(Twijfel je nog tussen een doek of een zak? Kies dan voor het Uitgebreide Consult, dan kun je allerlei draagzakken eens proberen, en een doek eens omknopen met een pop en zo het verschil voelen en je voorkeuren leren kennen)

 

KNOOPCONSULT 'REKBARE DOEK OF GEWEVEN DOEK'

Introductie over het dragen en leren knopen van de buikdraagknoop met behulp van een pop en een rekbare doek OF een geweven doek. Zodra je de knooptechniek onder de knie hebt, oefenen we pas met je eigen kindje.

€ 67,50,- en je ontvangt ook nog eens 10% consultkorting op je eerste aankoop uit onze webshop!

duur: ± 1,5 uur (voor 1 persoon) (voor een tweede persoon, die mee wil passen, is er meer tijd nodig, reken op een half uur extra a 22,50 euro)

 
UITGEBREID CONSULT (DRAAGZAKKEN PASSEN, DRAAGDOEKEN VOELEN MET EEN POP)
 
Heb je nog geen idee wat je fijner lijkt? Een draagzak of een doek? We gaan samen kijken wat je voorkeur heeft en allerlei draagzakken passen. Je past ook eens een draagdoek aan met de pop om te ervaren hoe dat is. Komen we al vlot tot een keuze voor draagzak of doek, dan leer ik je de knooptechniek verfijnen. Zodra je de knooptechniek onder de knie hebt, oefenen we pas met je eigen kindje.  
 
€ 90,- en je ontvangt ook nog eens 10% consultkorting op je eerste aankoop uit onze webshop!

duur: ± 2 uur (voor 1 persoon) (voor een tweede persoon, die mee wil passen, is er meer tijd nodig, reken op een half uur extra a 22,50 euro)

 

UITGEBREID ZWANGERCONSULT 

Consult in 2 delen. De 1e keer is tijdens de zwangerschap en de 2e keer na de bevalling. De 1e keer kun je allerlei draagzakken en doeken proberen met behulp van een pop. Zo heb je toch een idee van hoe het gaat voelen met je eigen kindje. Na de bevalling volgt het tweede deel van het consult. Je past dan de draagzak van je voorkeur met je kindje. Of als je voorkeur naar doek uit is gegaan, oefent dan eerst nog met de pop, daarna pas met je kindje. Het consult is pas klaar als je je comfortabel voelt met het knopen van de doek met je eigen kindje.

Het uitgebreide zwangerconsult is de ideale combinatie van voorbereiden, hulp bij de aanschaf van een draagzak of doek en het zelfverzekerd dragen van je eigen kindje. Het kan je ook behoeden voor het doen van onnodige aankopen voorafgaand aan de bevalling:) Cadeaubonnen voor (een deel van) het zwangerconsult zijn verkrijgbaar en worden zonder verzendkosten feestelijk verstuurd.

€ 90,- en je ontvangt ook nog eens 10% consultkorting op je eerste aankoop uit onze webshop!

duur: totaal ca. 2 uur (voor 1 persoon) (voor een tweede persoon, die mee wil passen, is er meer tijd nodig, reken in totaal een half uur extra a 22,50 euro)

 

Samen Bevallen zwangerschapscursus korting

Volg je een Samen Bevallen zwangerschapscursus bij mij of bij mijn collega in Goirle? Dan bied ik je dit consult aan voor 80 euro voor twee personen. Op de andere consulten krijg je 5 euro korting. Net als samen voorbereiden op de bevalling, bereiden jullie ook samen voor op het dragen van jullie kindje. 

Je ontvangt ook nog eens 10% korting op je eerste aankoop uit onze webshop!