Home / Verhuur

Verhuur

slider-1280x300px-verhuur

Wil je een doek of draagzak uitproberen? Dan is het huren ervan een goede optie.

Je vindt hiernaast de lijst van draagdoeken, draagzakken en accessoires die te huur zijn.
Huren gaat in overleg via het contactformulier op de website en is voor minstens één week en maximaal vier weken. De kosten zijn € 7,50 per week of € 12,50 per twee weken. Daarbij komt een borg van € 50,- .

Als de draagdoek/draagzak in goede staat bij ons terug is, storten we binnen één week de borg terug. Mocht je binnen één maand na het huren nog besluiten bij Draaghoek een draagdoek of draagzak aan te schaffen, brengen we de huurprijs daarop in mindering als korting en krijg je dat bedrag terug gestort. Geef dat aan in de opmerkingen bij je bestelling!

Het product dat je huurt kan worden opgehaald en teruggebracht bij Draaghoek of worden verstuurd (verzendkosten van €6.95 voor huurder).

De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij verhuur:

  • Na betaling kan de reservering niet worden geannuleerd.
    Bij het ophalen van de draagdoek/draagzak wordt geen consult gegeven. Dit kan uiteraard wel worden bijgeboekt.
  • De doek/draagzak wordt altijd schoon en onbeschadigd uitgeleend met (indien van toepassing) opbergzak en instructieboekje erbij.
  • De draagdoek/draagzak wordt door Draaghoek gewassen na terugkomst. Wassen door de klant mag alleen in overleg worden gedaan ivm verschillende materialen en wasinstructies.
  • Indien de draagdoek/draagzak schade heeft opgelopen zijn de kosten van vervanging en/of reparatie voor de huurder.
  • De huurprijs en borg dienen voor de datum van ophalen/verzenden te worden overgemaakt op NL62ASNB0267158319  (Bic Code ASNBNL21) o.v.v. doorgegeven factuurnummer. Vermeld hierbij in de omschrijving de naam van de doek of draagzak die je hebt gereserveerd.
  • Het rekeningnummer waarmee je overschrijft zal ook worden gebruikt om de borg terug te storten na afloop van de huurperiode.

Door het reserveren en betalen van een draagdoek/draagzak ga je akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

Verhuur

Rekbare doeken

VipCarrier
lila/blauw
70% bamboe 30% katoen

VipCarrier
licht grijs
70% bamboe 30% katoen

VipCarrier

taupe

70% bamboe 30% katoen

Geweven doeken

Pure Baby Love blue

100% katoen

Maat 6