Home / Consult

Consult

slider-1280x300px-consult

Wanneer je wilt beginnen met dragen is het raadzaam een consult te boeken.

Zo ben je zeker van de juiste houding voor jezelf en je kindje, leer je de basisknopen of het afstellen van de draagzak in een handomdraai en kan je op een veilige manier verder gaan oefenen. Maar ook als je al een tijdje draagt en je nu toch eens een andere knoop wilt leren is een consult een ontspannen manier om meer gevorderd te raken in het dragen. Twijfel je over wat je moet aanschaffen, ga dan voor het pasconsult dan kun je alle dragers uit het assortiment passen en doeken voelen (dit is geen knoopconsult).

Al de consulten worden gedaan met speciaal ontworpen draagpoppen die het gewicht en verhoudingen van je kindje weergeven.

Ben je zwanger of wil je iemand die zwanger is een cadeau geven? Dan hebben we een speciaal consult voor je! Hieronder zie je de mogelijkheden.

Omdat je het meest ontspannen bent in je eigen omgeving, kom ik voor het consult graag bij je thuis. Voor het pasconsult is het vanaf nu ook mogelijk om dit (tegen gereduceerd tarief) bij onze locatie in Tilburg te doen. De tarieven zijn geldig binnen een straal van 20 km rond Tilburg (NL), daarbuiten berekenen we reiskostenvergoeding van €0.21 p/km.

Voor alle consulten staat een maximale tijd aangegeven. Als we daar onverhoopt toch over heen gaan, zal ik dat op tijd aangeven en reken ik €20 per extra per half uur. Ook een kort consult, zoals voor het gebruik van een ringsling, zal per half uur gerekend worden.

Een consult wordt altijd achteraf per bankbetaling voldaan. Na het consult ontvang je per mail de factuur of een betaalverzoek. Er wordt dus niet contant betaald.

Zit er een consult bij dat je aanspreekt, heb je nog een vraag of wil je een consult vastleggen, neem gerust contact met me op via het contactformulier of mail naar info@draaghoek.nl.

PASCONSULT

Alle aanwezige draagzakken kun je passen tijdens dit consult om zo een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Het is erg persoonlijk wat je prettig vindt en daarom helpt dit zeker om een goede keuze te maken.

€ 40,-
duur: ± 1 uur (voor 1 persoon bij je thuis)

€ 30,-

duur: ± 1 uur (voor 1 persoon)

op locatie bij Draaghoek zelf

KNOOPCONSULT 'KORT'

Introductie over het dragen en leren knopen met behulp van een pop en een rekbare doek.

€ 40,-
duur: ± 1 uur

KNOOPWIJZE VOLGENS 'FTZB'

Je leert 6 verschillende manieren om met een geweven of rekbare doek je zwangere buik te ondersteunen. Zo kun je alvast je doek gebruiken voordat je kindje geboren is! Heb je geen eigen doek dan mag je er één gebruiken van Draaghoek tijdens het consult.

€ 35,-
duur: ± 1 uur

KNOOPCONSULT 'LANG'

Volledig leren knopen van 1 soort knoop met een geweven doek. Kan gaan om een buik of heup of  rugknoop met een eigen doek of een doek uit mijn collectie.

€ 60,-
duur: ± 1,5 uur (voor 1 persoon)

ZWANGERCONSULT

Knoopconsult in 2 delen. De 1e keer is tijdens de zwangerschap en de 2e keer na de bevalling. Zo heb je de mogelijkheid om je alvast goed voor te bereiden en toch het knopen nog te kunnen oefenen als je baby geboren is. Je ontvangt 10% korting op een draagdoek!

€ 80,-
duur: totaal 2 uur

]