Home / Nieuws / Workshops

Workshops

Er staan nieuwe workshops gepland! Hiervoor hebben we een hele mooie ruimte gevonden in de yoga studio van het Sporthotel in Baarle-Nassau.

We starten op vrijdag 25 november met de knoopwijze voor zwangeren volgens FTZB. Hierbij leer je 6 verschillende knoopwijzen aan met een rekbare of geweven doek, die je helpen om je zwangere buik en/of bekken te ondersteunen. Ervaar of dit verschil voor je maakt en welke van de 6 methodes op dit moment bij je past!

De kosten van de workshops is €25 p.p. en deze duurt van 9.30-11.30

Meer info vind je op onze Facebook pagina en het aanmelden kan via draaghoek@gmail.com of middels het contactformulier op www.draaghoek.nl

Op vrijdag 2 december staat de workshop FWCC buikdragen met een geweven doek klaar voor je! Een mooie basisknoop die al kan met de kleinste kindjes en daarna nog lang gebruikt kan worden. Knoopervaring is niet nodig!

Op vrijdag 9 december gaan we rugdragen met de Rucksack Carry en deze workshop is geschikt voor kindjes vanaf 3 maanden.

En als laatste workshop voor dit jaar gaan we op vrijdag 16 december de Double Hammock leren en daarmee ken je dan een mooie en meerlaagse knoop voor de grotere en zwaardere kindjes.