Home / Nieuws / Welkom op Draaghoek

Welkom op Draaghoek

Het is zover, met trots kunnen wij zeggen dat de website live is! De webshop met dragers en draagdoeken naar ieders budget en smaak maar ook leuke draag accessoires en zelfs draagjassen. En er komen snel nog een aantal merken bij om het aanbod nog groter te maken. Dus blijf de nieuwsberichten volgen en registreer je voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van exclusieve doeken, nieuwe merken, workshops en draagwandelingen! Naast de webshop vind je op de website een hoop informatie en tips over dragen, wil je leren knopen of wil je eens wat draagdoeken en dragers uitproberen kijk dan eens bij de consulten of bij de verhuur draagbibliotheek. Service staat voorop dus wil je net die doek die niet op voorraad is, vul het contactformulier in en wij zoeken hem voor je.

Maar ook voor draagvragen twijfel niet ons te contacteren!

Veel plezier op Draaghoek!